Ervaringen

Irene Boonstoppel- lekkerinjeondernemersvel.nl

“Marita weet als geen ander hoe het is om kwijt te zijn wat je nou echt wilt en dat weer terug te vinden. Ze heeft mij met haar zachte manier van werken geholpen om boven water te krijgen wat mij belemmerde om te gaan stralen, om stevig te gaan staan en te blijven staan. Marita kan goed luisteren, weet de juiste vragen te stellen en gaat vooral door tot het echt goed en af is. Wat mij betreft een aanrader om een traject te doen bij Marita als je kwijt bent geraakt waar je voor staat, weer bij jezelf wilt komen en van daar uit wilt gaan creëren.”  

Christianne

“Marita heeft mij door een zware periode op mijn werk heen geholpen. Zware gesprekken moesten er gevoerd worden waarin ik veel onmacht voelde.
Door allereerst met Marita het gesprek aan te gaan, kreeg ik meer grip op de situatie en na de behandeling had ik het gevoel dat ik weer op mijn eigen benen kon staan. Gewoon die kamer binnenlopen en het gesprek aan gaan!
Ik voelde me sterker en steviger in mijn lijf en had daardoor meer vertrouwen in mijzelf!
Een mooie ervaring: je kan dus voorafgaand aan situaties al aan jezelf werken (samen met Marita) waardoor je op het moment zelf steviger in je schoenen staat! Een (groei) cadeautje voor jezelf. ” 

Viola

“Marita heeft mij van mijn vliegangst afgeholpen. Ik durfde al jaren niet in een vliegtuig te stappen. Totdat ik mijn droomreis wilde gaan maken en toen moest ik er wel iets mee doen. Marita is heel goed in haar vak en erg gedreven. Na haar behandeling durfde ik dat vliegtuig in te stappen. Ik had gezonde spanning, maar dat was alles. Viel echt reuze mee. Ze heeft mijn wereld groter gemaakt en daar ben ik haar dankbaar voor.”